AR+VR – The service concept

04 juli 2016

De Stumico bijeenkomst heeft tot interessante gesprekken geleid en een aantal zullen snel opvolging krijgen. De bezoekers van dit evenement behoren tot de early adopters en hebben de uitdaging om toepassingen binnen de organisatie op zoek te gaan en daarin de eerste stappen te nemen.

Disruptive en onomkeerbaar
Voor de nieuwe toepassingen geen we opzoek naar de nieuwe monteur, de nieuwe engineer, nieuwe student….etc. Hiervoor moeten we traditionele werkwijzen loslaten en disruptive denken. Kijk naar de schakels in de keten en hoe kan je die ondersteunen en onderzoek de ‘echte’ behoefte van je (eind)klant. Wacht niet op de concurrentie om bestaande service- en verdienmodellen om te gooien. Zie de kansen en anticipeer op deze onomkeerbare trend.

Snel resultaat
Met of zonder 3D model kunt u voor uw organisatie al snel resultaat behalen. Graag nemen wij deel aan het gesprek en u bent ook van harte uitgenodigd in ons development center in Rotterdam. Wij vertellen u graag wat meer over onze ‘disruptive’ business cases, maar bieden u ook de gelegenheid om de kracht van onze AR applicaties zelf te ervaren.

Neem gerust contact met ons op en anders tot ziens bij de eerstvolgende Stumico bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Averell van den Bos
The Service Concept
+31 6 22 68 75 98
+31 10 818 68 33
info@theserviceconcept.com
http://www.theserviceconcept.com/