Verplaatsing event Beroepen van de toekomst

Nynke ter Heide
13 juni 2022

Helaas zijn er nog maar weinig inschrijvingen voor ons event Beroepen van de toekomst. We hebben daarom besloten om het event te verplaatsen van 23 juni naar november 2022.

Het is enorm fijn dat we elkaar zonder coronabeperkingen weer live kunnen ontmoeten. Dat gebeurt dan ook volop! Veel evenementen worden ingehaald, waardoor de eventkalender momenteel propvol is. Zo vindt onder andere tegelijk met het geplande Stumico-event Beroepen van de toekomst de presentatie van de herziene NEN 2660 plaats. Deze presentatie is voor veel Stumico-leden interessant. Om meer leden de kans te bieden bij ons event aanwezig te zijn, verschuiven we het naar november 2022. Meer informatie hierover volgt dit najaar.

Had jij je al ingeschreven?
Je inschrijving blijft staan. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, dan kun je je natuurlijk altijd weer uitschrijven.