BIMcollab nieuwe sponsor van Stumico

17 april 2023

Wij zijn enorm verheugd om BIMcollab als nieuwe sponsor van Stumico te mogen begroeten.

BIMcollab biedt innovatieve softwareoplossingen voor issuemanagement en modelvalidatie. Deze software helpt de internationale bouwsector om hun BIM-workflows te optimaliseren. Zo kun je issues overzichtelijk beheren met BIMcollab Cloud en BIM-modellen eenvoudig valideren met BIMcollab ZOOM. Samen vormen deze softwareoplossingen een uiterst doeltreffend en krachtig pakket. Zo kun je in één ecosysteem BIM-modellen bekijken, issues detecteren, deze direct communiceren aan je team en de voortgang bijhouden. Het resultaat is minder tijdverlies, een betere controle over je projecten en een model van topkwaliteit.

BIMcollab is een merk van het Nederlandse softwarebedrijf KUBUS.

Lees meer over BIMcollab.