Betonvereniging nieuwe sponsor van Stumico

24 mei 2023

We hebben er een nieuwe sponsor bij: de Betonvereniging. Maikel Jagroep, directeur Betonvereniging: “We zijn blij om ons sponsor van Stumico te mogen noemen en zo bij te dragen aan deze mooie vereniging. Met het sponsorschap verstevigen we bovendien de samenwerking tussen onze organisaties.”

De Betonvereniging richt zich op de educatie en het verbinden van professionals in de betonbouwsector. De vereniging bestaat al sinds 1927 en telt zo’n 700 bedrijfsleden en circa 600 persoonlijke- en studentleden. Maikel: “Wij zien het als onze kerntaak om professionals werkzaam in de bouw, opleidingen en cursussen te bieden met betrekking tot het technisch verantwoord toepassen van beton – in ontwerp, uitvoering en onderhoud. Met dit doel zijn we continu bezig om nieuwe kennis om te zetten naar educatie. We vinden het belangrijk om hierin de samenwerking op te zoeken, zoals nu ook met Stumico.”

Krachten bundelen
“Stumico houdt zich bezig met digitalisering en technologie in de bouw”, vervolgt Maikel. “Een belangrijk onderwerp wat wij een warm hart toedragen. Met dit sponsorschap willen wij Stumico daarom steunen. Bovendien zien we veel mogelijkheden om elkaar te versterken. Zo brengen wij activiteiten van Stumico onder de aandacht bij de Betonvereniging en onze zusterverenigingen, en andersom. Samen bereiken we een veel groter publiek. Door de samenwerking kunnen we daarnaast, met behoud van ieders identiteit, activiteiten beter op elkaar afstemmen en gemakkelijker samen optrekken en samen zaken organiseren.”

Als lid van Stumico bezoek jij op 22 juni met korting het BetonCafé van de Betonvereniging. Deze derde editie van het BetonCafé heeft als thema Van faalkosten naar groeikansen en vindt plaats in het Nationaal Militair Museum, waar ook het laatste Stumico-event plaatsvond. Een mooie kans om deze bijzondere plek (nogmaals) te bekijken én een interessante bijeenkomst bij te wonen. Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar: www.betoncafe.nl. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je lid bent van Stumico.