Lid worden

Als lid van Stumico heeft u gratis toegang tot alle evenementen die worden georganiseerd. Verder ontvangt u een aantal keer per jaar de Stumico nieuwsbrief.

Het lidmaatschap kost slechts € 45,= per jaar. Studenten betalen € 15,= per jaar, zij moeten daarvoor het nummer van de studentenkaart bij hun aanmelding invullen.

Om u als lid aan te melden hoeft u alleen maar de onderstaande gegevens in te vullen en u ontvangt vanzelf een bevestiging van inschrijving.

Het lidmaatschap is per e-mail op te zeggen bij het secretariaat van Stumico, voor het einde van het jaar. Als het lidmaatschap eerder wordt opgezegd vindt geen restitutie plaats van het resterende contributiebedrag. 

  • Lidmaatschap is op persoonlijke titel (niet op bedrijfsnaam)
  • Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december
  • De contributie voor het erop volgende jaar wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de ALV. De geldende contributie zal gepubliceerd worden op de website
  • Facturatie van de contributie geschiedt per 1 januari van het lidmaatschapsjaar
  • Bij inschrijving gedurende het jaar zal de contributie naar rato verrekend worden
  • Bij de keuze voor betaling contributie per factuur zullen administratiekosten van 5 euro per jaar worden gerekend. Bij automatische incasso zullen deze niet worden gerekend.

Velden met een * zijn verplicht.

Tenaamstelling
Adresgegevens


ContactgegevensContributiegegevens

Met het invullen van onderstaande gegevens ga je ermee akkoord dat er jaarlijks contributie wordt geïncasseerd. Indien je liever niet via automatische incasso betaald, zal er jaarlijks een digitale factuur verzonden worden.